phone   Azonnali szállítási ügyintézők         
+36 70 770 0707
8:00-17:45
molnarkocsi

 Gyűjtő rendelések esetén    

futarszolgalat.hu 

Iroda, vevőszolgálat:

E-mail: info@futar.hu

1183 Budapest, Gyömrői út 91.

gomb ajanlatkeres  gomb megrendeles  gomb visszahivas 

Ügyintéző: +36 70 770 07 07 (1. mellék)

Rendszeres és szerződött partnereink, közvetlenül rendelhetnek az az informatikai rendszerünkbe rögzítve megbízásaikat, ahol követhetik a küldemények állapotát. Regisztráció az ügyfélszolgálattól kérhető.

TÁJÉKOZTATÓ SZOLGÁLTATÁSI DÍJAINKRÓL

BELFÖLDI EXPRESSZ SZOLGÁLTATÁSOK

Tájékoztató belföldi expressz szolgáltatásunkról és díjainkról. Az átváltoztatás jogát fenntartjuk. Az árváltozásról a hatálybalépést megelőzően legalább 14 nappal e-mailben küldünk értesítést. Az alábbi ajánlat nem kötelez minimális rendelési volumenre. Amennyiben 90 napig nem érkezik egyetlen rendelés sem a további megbízásokat mindenkor aktuális nyilvános ajánlatunk szerint teljesítjük.

CÉGÜNKRŐL

 

A FUTAR.HU ügyfélorientált vállalkozás. Speciális, gyors, és rugalmas futárszolgálati tevékenységgel segítjük partnereinket üzleti céljaik elérésében. Budapest egyik vezető gyors futárszolgálataként a leghatékonyabb szolgáltatást biztosítjuk ügyfeleinknek.

Folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat, eszközeinket és kapacitásunkat. Az ügyfél-centrikus üzletpolitikánknak köszönhetően elértük, hogy folyamatos növekedés mellett az elsők között tartják számon cégünket a hazai futárszolgálatok között. 

GARANCIA

 

Cégünk garanciát vállal arra, hogy leadott kerékpáros, motoros és autós megrendelést követően Budapest területén küldeményét a rendelést követő 3 órán belül kézbesíti, belföldön a távolság függvényében a biztonságos autózás követelményei szerint vállaljuk a megbízások teljesítését. A puttonyos és teherautós szállításokat a kapacitás függvényében teljesítjük, a vállalási időről szükség esetén egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal. 

Fenntartjuk a jogot, hogy különleges esetekben – nagyobb ünnepek (pl.: karácsony) vagy extrém időjárási körülmények idején – a fenti vállalástól eltérjünk, ezekről a megbízás felvételekor tájékoztatjuk Megrendelőnket.

BIZTOSÍTÁSI ÉS KÁRTÉRÍTÉSI FELTÉTELEK

 

Cégünk felelősséggel vállalja a megfelelő csomagolásban feladott küldemények feladótól címzettig történő biztonságos szállítását. A küldemények díjban foglalt maximális biztosítási fedezete 50.000 Ft. A küldemény konkrét értékére extra szolgáltatásként árubiztosítás köthető. A küldemény sérülését vagy hiányosságát a címzett az átvételkor köteles jelezni. Vállaljuk az esetleges reklamációk soron kívül történő gyors kivizsgálását.

RENDELÉSEK FELVÉTELE

Ügyfélszolgálatunk irodai háttérrel munkanapokon 8:00 – 17:45 óráig áll ügyfelei rendelkezésére.

A rendelésleadás történhet:

Telefonon:                                06-70-770-0707 (1-es mellék)

Weben szerződéssel:              rendeles.futar.hu

E-mail üzenetben:                   info@futar.hu

MÉRET- ÉS TÖMEGHATÁROK

 

Motoros futár:                              3 kg súlyig, A4-es méretig

Autós futár:                                  csomagonként max.40 kg, összesen 100 kg súlyig, a csomagtartó méretéig

Puttonyos futár:                           400 kg súlyig, 1 m3, 1 EUR raklap méretig, 100 cm magasságig

Raklapos kisteherautós futár:     1 200 kg súlyig, 10 m3-ig, 4 raklapig, maximum 170 cm magasságig

 

DÍJMENTES SZOLGÁLTATÁSOK MINDEN FUTÁRRENDELÉSHEZ

 • A megrendelő azonnali e-mail tájékoztatást kap a kézbesítésről, az átvevő nevével, időbélyeggel.
 • Igény esetén kézbesítésigazolás kiállítása aláírásképpel.
 • Rendszeres előre időzített automatikusan teljesülő megbízások lehetősége
 • Részletes számla
 • Küldeménybiztosítás 50.000 Ft értékig
 • Igény esetén költséghely szerinti számlázás

 Belföldi expressz szolgáltatások díjai 8-18 óra között

Nettó Ft/km

 

Motor

115

Személygépkocsi

115

Puttonyos,

1 raklapos

130

Furgonos

1200 kg-ig

155

4 raklapnál vagy 1200 kg-nál több áru esetén kérjen ajánlatot ügyfélszolgálatunktól az info@futar.hu e-mail címen.

Extra szolgáltatások nettó díjai

 • Lemondás, meghiúsulás: Az azonnal teljesítendő megbízások a megrendelést követően 10 percen belül díjmentesen lemondhatók, az előzetesen időzett belföldi megbízások a felvételt megelőző munkanapon 17:00-ig díjmentesen lemondhatók. Amennyiben a lemondás ezt követően történik úgy a ráfordítással arányos lemondási díjat (minimum a díj 50%-a) számítunk fel.
 • Címmódosítás, visszafordítás: A már felvett küldemények esetében is lehetősége van a megrendelőnek módosítania a megbízást. A módosítás esetében a lemondáshoz hasonló módon a ráfordítással arányos díjat vagyunk kénytelenek felszámolni.
 • Extra várakozás:A futár az átvételnél és a leadásnál egyaránt 15 percig vár külön díj nélkül, ezt követően minden megkezdett 10 perc 600 Ft. 
 • Extra időpontok:Az árak munkanapokon 8-18 óra között végrehajtott megbízásokra érvényesek, munkaidőn kívül 25%, de minimum nettó 5000 Ft felárat számíthatunk fel.
 • Extra tömeg / méret felár:Négy raklapnál (1200 kg-nál) nagyobb szállítmánynál a szolgáltatást egyedileg kalkuláljuk. 
 • Extra rakodás (sofőr rakodik):A sofőr az átvételnél és a leadásnál egyaránt 10 percig rakodik külön díj nélkül, ezt követően minden megkezdett 10 perc 900 Ft.
 • Extra rakodó (sofőrön kívül):Első megkezdett óra 10000 Ft, azután minden megkezdet 30 perc 1500 Ft. A szolgáltatás csak Budapesten és környékén érhető el.
 • A díjon kívüli (áruérték) utánvét beszedése és kezelése: Az utánvétet utalással teljesítjük, költsége az érték 1%-a, minimum 1000 Ft.
 • 50.000 Ft feletti áruját is biztosíthatja egyedi írásos biztosítási megrendeléssel. Díja 5.000.000 Ft-ig 10.000 Ft. A megrendelésnek tartalmaznia kell a szállított áru és a csomagolás pontos leírását.

 

 

 

 

 

 

Hírlevél

Linkek

Az általunk hasznosnak ítélt linkek gyűjteményét találja itt.

Letöltések

Letölthető dokumentumainkat ezen a linken találja. (Pro-forma számla, megbízási szerződés, rakománylista mintái, előminősítő levél)

Referenciák